Atieza's
Atieza's
By: Atieza Zarul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Jun-2008 04:21 Email | Share | | Bookmark
My Baby Haiqal

 
 
 
View all 5 photos...




Mama sayang Haiqal a lot!!






Sunday, 11-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Mother Day!

Hadiah Hari Ibu...Haiqal botak dah
Penat sangat lepas botakkan kepala dia...kesian anak mama
 
View all 6 photos...
Happy mother day mama...kan best kalau Haiqal dah bleh wish kat mama dia ni...tak sabar nak tunggu dia panggil aku mama....Hari ni aku buat hadiah sendiri kat Haiqal....ala kira macam Haiqal la yang bagi present kat mama dia....I wish...botak kepala Haiqal... ...mula-mula tengok lepas botak tu macam kesian je tapi lepas tu tengok macho plak baby aku Haiqal ni...ha tu yang aku nak sebenarnye...actually my hubby tak bagi botakkan kepala Haiqal tapi aku yang nak....ye la lagipun rambut dia dah gugur so baik aku botak kan....bila lagi nak botak kan....kecik-kecik ni la botakkan baru cute kan Haiqal....yang bagus nye time dok trim kepala dia Haiqal ok je...siap bleh senyum-senyum lagi...tp amik masa yang lama gak la dok trim tu...dekat 1 jam jugak kot.... Kesian sayang mama...tapi mama suka sangat....ok apa Haiqal macho la tu....


Tuesday, 8-Apr-2008 08:14 Email | Share | | Bookmark
On the way balik kampung

 
 
 
View all 17 photos...
Ni semua gambar Haiqal masa on the way balik kampung minggu lepas 05/04/2008. Sebelum tu Haiqal n Papa ikut mama g UKM Bangi coz ada visit dari Kelab Setiausaha USIM. Tengahari tu lepas makan terus kuar balik kg mama. Ni gambar masa papa behenti jap kat Giant Senawang beli kek sbb esknye bestday mama 06/04/2008. Hadiah yg paling best of course la Haiqal Affiq Rifdi mama....


Tuesday, 8-Apr-2008 01:55 Email | Share | | Bookmark
Dinner dgn My Sis Familys ~ 30/03/08

Ni la my sis k.ngah
Tgh dinner
Ira dok makan spageti
View all 8 photos...
My hubby blanja kitaorg dinner...xspecially the one n only my sis(K.ngah) la b'coz dia sponsor bnyk benda utk my hero Haiqal Affiq Rifdi....so tq la ngah i love u la.........actually my sis anak dia semua girl 3 org...Kita org dinner kat Pizza Hut je sbb all the girls dgn daddy dia nak mkn pizza so mlm tu pun Haiqal pun mkn skali... (susu kat mama dia la)......n to my hubby tq also....lain kali blanja la lagi....


Wednesday, 2-Apr-2008 01:47 Email | Share | | Bookmark
Haiqal Affiq Rifdi ~ 3 bulan

 
 
 
View all 16 photos...
Ni masa usia da masuk 3 bulan dah....dah pandai gelak kalu tak puas la kitaorg ni dok agah-agah tp x gelak-gelak jugak dan br nak belajar mengering menyarap....cepat jgk kira nya Haiqal ni...badan ringan tak besar sangat ye la berat baru 5 kilo je...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net